skip to Main Content

Kiinteistönvälitys Jyväskylä

Asunnon myynti ajankohtaista?

Autamme sinua myyntiin liittyvissä asioissa. Soitto meille tai arviokäynti ei sido mihinkään ja usein lopullinen päätös myyntiin laittamisesta voikin tulla vasta sen jälkeen kun välittäjä on tehnyt arvion. Asunto-osakkeen ja kiinteistön myyntiä varten tarvitaan erilaisia asiakirjoja. Huolehdimme, että kaikki tarvittavat tiedot löydetään ja kirjataan ylös. Toimeksiantosopimus, joka tehdään välittäjän ja myyjän välillä on yksityiskohtainen ja turvaa molempien osapuolien oikeuksia.

Asunnon siivoaminen arviokäyntiä varten ei ole välttämätöntä. Näemme kyllä sen potentiaalin ja mahdollisista fiksauksista voidaan jutella. Meillä on kokemusta mm. asuntojen remontoinnista joten tietoa myyntityön ohella löytyy monista tärkeistä asuntoosi liittyvistä asioista.

Jos olet saanut asunnon perinnöksi tai esimerkiksi ositus on edessä, kannattaa miettiä asunnon myyntiä erityisen tarkkaan myös verotuksen näkökulmasta. Annamme mielellämme neuvoja, mutta osa verotukseen liittyvistä kysymyksistä kannattaa selvittää veroasiantuntijan kanssa.

Kuntotarkastus varsinkin kiinteistökaupan yhteydessä on yksi tapa, jolla ostettavasta rakennuksesta saadaan mahdollisimman kattavasti tietoa. Välillä teemme rakenneavauksia kohteeseen toimeksiantajan luvalla ja näin saadaan myyntityöhön lisää luotettavuutta kun rakenteiden kunto on oikeasti tiedossa.

Asunnon tai mökin osto ajankohtaista?

Ostotoimeksianto on helppo ja jopa ilmainen tapa saada tietoa myyntiin tulevista kohteista. Voit tehdä ostotoimeksiannon vaikka useamman välittäjän kanssa yhtä aikaa ja etsiä kohdetta myös itse.

Näin saat tehoa etsimiseen. Meidän kautta tehdyssä sopimuksessa itse sopimus ei maksa mitään. jos löydämme kohteen, josta olet valmis maksamaan neuvottelemamme hinnan, maksat välityspalkkion.

Laita meille sijaintitoive, kokotoive, asumismuoto ja hintaluokka niin tehdään sopimus ja aloitetaan etsiminen!

Lisätiedot: 045 312 7499

Back To Top